Korrigera ditt synfel hos en ögonläkare i Stockholm

06 mars 2022
jenny_olsson

editorial

Att se dåligt kan vara ett stort handikapp. Som tur är finns det idag många hjälpmedel som linser och glasögon. Dock kan det ibland upplevas som jobbigt att använda eller helt enkelt vara i vägen. Att göra en ögonlaserbehandlingsmetod kan därför vara till stor hjälp för många.

Genom att korrigera synfel med laser så slipper man glasögon som till exempel kan anses störande och inte kan användas när man utför vissa sporter eller jobb. Även linser kan vara jobbigt för många då man varje dag måste ta i och ur dessa och de dessutom kan skapa torrhet i ögonen om sitter mycket vid skärmen till exempel. 

ögonläkare Stockholm

Korrigera synfel med laser

Hos Lamera Medical Clinic i Stockholm kan man utföra laserbehandlingar och på så sätt korrigera sitt synfel. De använder sig av metoden Lasek, som är den äldsta och mest beprövade laserbehandlingen över hela världen. Lasek är en skonsam behandling. Även om det kan skava och ge ljuskänslighet och även värk i viss mån. Men efter behandlingen får man både smärtstillande tabletter och ögonsalva som lindrar besvären.

Metoden Lasek kan användas av personer med både större och mindre synfel och kan användas för synfel upp till -5 D. Då man som kund har genomgått en behandling hos Lamera Medical Clinic får man fem års trygghetsgaranti, vilket innebär fria kontroller i fem år, fria kompletterande behandlingar vid behov under fem år, fria samtal med opererande kirurg via videoapp under fem år.

Bra alternativ till linser och glasögon 

Om man har ett synfel och tycker att det är jobbigt att bära linser eller glasögon kan detta absolut vara ett bra alternativ. Innan du väljer att behandla med laser kan du läsa och för- och nackdelar och även läsa på och ställa frågor till de som utför behandlingarna för att få svar på dina frågor. Kika in till Lamera Medical Clinic och läsa om dem; https://www.lameramedical.se/ogonlaserbehandlingar/.

Fler nyheter