Stärk kroppen med örter

20 april 2020
jenny_olsson

Det kan finnas många anledningar till att vi är trötta eller inte mår riktigt bra. Många söker sig kanske till hälsocentralen där läkaren tar prover men inte hittar något fel. Det behöver inte betyda att allt är som det ska i kroppen. Sjukhusens referensvärden är många gånger höga och vår kropp kan därför säga att något är fel utan att proverna visar på det. 

Att använda sig av tillskott i form av örter kan göra att vi många gånger mår bättre och blir piggare. Det är dessutom helt naturligt till skillnad från skolmedicinen. Att äta medicin kan många gånger ge biverkningar som gör att vi ibland får behandla själva biverkningarna också. Genom att äta örter som är naturligt kommer man undan allt detta. Kan man använda sig av naturliga preparat istället för mediciner är det väldigt bra då detta är renare utan en massa tillsatser och saker som kanske inte alltid är så bra för oss. 

I naturen finns en fantastisk läkande kraft. Många örter och växter har läkande egenskaper som vi kan an vända oss av. 

Örtspecialisten AB har inriktat sig på örter av olika slag som de säljer i sin webbshop. Här finns många olika slags örter som man kan testa om man tror att man behöver något tillskott men också örter som man kan äta i förebyggande syfte. 

Paret som står bakom Örtspecialisten har lång erfarenhet av örter och har även gått flera olika slags utbildningar inom ämnet. Deras växtbaserade produkter är traditionella medan näringsprodukterna är nutida. De designar sina egna produkter för skandinaver som sedan produceras i mindre partier. Deras örtprodukter är dessutom maximalt koncentrerade för att göra minsta möjliga påverkan på miljön. Genom att koncentrera innehållet håller de också nere på förpackningar och transporter.  Att köpa växtbaserade produkter är därför bra av flera anledningar, du är inte bara snäll mot din kropp, det är också miljövänligt.

 

Fler nyheter